Maatwerk

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, geen enkel probleem is hetzelfde, toch denken we ook voor uw bedrijf die maatwerkoplossing te kunnen bieden die u nergens anders zult aantreffen.

Daarbij willen we een betaalbare goede oplossing bieden, waarbij we het probleem bij u in de productie kunnen aanvullen met onze machines en ervaring.

Wij hebben ruime ervaring in de houthandel, timmerindustrie en interieurbouw.

Loonwerk

Een eenvoudig rekensommetje geeft vaak al de doorslag.

CNC bewerkingen zijn zeer snel uitvoerbaar, er hoeven geen uitslagen of mallen gemaakt te worden en de productie kan vrijwel meteen starten.

Ook al ligt het uurtarief van een CNC machine hoger, de productiesnelheid, nauwkeurigheid en constante kwaliteit maken dat ruimschoots goed.

Vaak blijkt het uitbesteden van werk, ruimschoots goedkoper dan het zelf produceren. U mag daarbij zelf de materialen aanleveren, waarbij u zelf het inkoopvoordeel, kwaliteit en kleur in de hand blijft houden.

Klantenwerk

Nu kan het natuurlijk zijn dat u iets wilt realiseren dat niet op deze site voorkomt. Ook voor u bieden wij maatwerkoplossingen.

Of het nu gaat om een paar luidsprekers, die gefreesd moeten worden of een tafelblad, wij bieden altijd oplossingen, die u verrast zullen doen staan.

De voordelen van een CNC machine, ook voor u!

Wamel 23-08-2012 Internet